Is jouw domein nog vrij? Kijk het hier even na...

 


 


Werp een blik op onze verschillende formules


 


Bij vragen horen antwoorden. Neem een kijkje in onze FAQ

 

 


Jouwdomein beschikt over allerlei leuke tools.

 

 


U heeft een vraag? Aarzel
niet en contacteer ons.

  Helpdesk | FAQ  


FAQ > Algemeen > Quota

Ik heb een email gekregen over mijn quota. Hoe moet ik de informatie daarin interpreteren?

Binnen elke hosting-formule gelden beperkingen op het verbruik. Er zijn twee grootheden waarop dat van toepassing is: ruimte op de harde schijf van onze mail- en web server, en netwerkverkeer van en naar onze mail- en web server.
Dit verbruik wordt beļnvloed door verschillende factoren:

Netwerkverkeer of bandbreedte:

Elk bezoek van uw website (http), elke email die u ontvangt of die via ons verstuurd wordt, genereert netwerkverkeer. Telkens u via FTP een bestand overzet naar uw site, genereert dat netwerkverkeer. Het verbruik van netwerkverkeer wordt op maandbasis geėvalueerd. De eerste dag van de maand, om 00.00 uur wordt de teller op nul gezet. Naarmate er emails binnenkomen, en uw site bezocht wordt, neemt het verbruik toe. In uw account kan u steeds een overzicht opvragen van de actuele toestand.

Schijfruimte:

Elke pagina van uw website, elke foto daarop, verbruikt schijfruimte. Elke email die binnenkomt, wordt opgeslagen tot u hem importeert in Outlook of Netscape, of tot u hem verwijdert via webmail. Ook dat verbruikt schijfruimte. U beschikt over een vaste hoeveelheid schijfruimte, afhankelijk van uw abonnement.

 
© Jouwdomein.be - Prijzen in EUR en incl. BTW - Algemene voorwaarden - Privacy